Familieejet virksomhed

Virksomheden bliver drevet af familien Spile og med Jacob Højme Spile i spidsen. Et stærkt flytteteam der gennem god planlægning, kommunikation og udførelse, leverer vi flytte opgaver som vi stolte af. 

Vores team af uddannede medarbejdere arbejder professionelt, målrettet og med en forståelse af at en flytning ikke kun er A til B. Vi arbejder med JA hatten på, er servicemindede og har omsorg og respekt for det vi flytter.

​Vores målsætning

Vores altoverskyggende mål er at drive en flytte og transport virksomhed som kunderne har tillid til. En virksomhed med et højt service niveau og en gennemsigtighed så kunderne ved hvad de får.

Vi kender branchen, vi ved hvad der skal til for at planlægge og udføre en flytningsopgave om end det en privat eller erhvervsflytning. Vi vil kun have tilfredse kunder og gør altid vores bedste for at opnå dette.

Med 14 års erfaring så mener vi, at vi har noget af have det i. 

Hvorfor vælge os?

Vi har erfaringen, vi ved hvad vi skal og vi løber ikke fra vores ansvar. Vi anerkender vigtigheden i at der bliver leveret til tiden og at pakker, møbler og kunst bliver håndteret forsigtigt og forsvarligt.

Send os din forespørgsel og vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder

Meget rare og effektive flyttefolk

De er effektive og har passet godt på vores ting, både under flytning og de uger de opbevarede vores ting.

Michael Grønlund

Vi anbefaler klart

Fra tilbudsgivningen til den afsluttede flytteforretning fungerede alt perfekt. Punktlig, professionel håndtering af alt inventar samt venlige dygtige flytte folk som tydeligt har masser erfaring.

Lars Grambo

TAK for ubesværet flytning

De arbejdede non-stop til alt var flyttet og placeret i de rigtige rum i min nye bolig. Tilmed fik jeg forinden leveret rigeligt med flyttekasser, og uden krav om, hvornår de skulle være tømt efterfølgende.

Sanne Hagedorn

Gågade flygtning

Vi flyttede den 8/10 fra Hedeparken til Magleparken i Ballerup hade bestil 4 mand de kom kl 8 uan mindelig flink og behagelige folk der arbejde nok stop til de var færdige kan varmt anbefales

Svend Laumann

Vil du se flere anmeldelser eller er du klar til at indhente et tilbud?

Kontakt os

Energivej 15

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579912

Telefon: 50 302 302

E-mail: info@farumflyt.dk 

Om firmaet

Vores team af uddannede medarbejdere arbejder professionelt, målrettet og med en forståelse af at en flytning ikke kun er A til B.

Vi arbejder med JA hatten på, er servicemindede og har omsorg og respekt for det vi flytter.