Professionel flytteservice for private og erhverv

Vi flytter dine ejendele sikkert og effektivt

Hos flyttefirmaet Farum Flyt og Montage har vi mere end 18 års erfaring i professionel flytteservice for private boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder.

Vores flyttefolk kører i Herlev, Ballerup, Roskilde og hele København, og vi hjælper også gerne dig med flytning af et større eller mindre flyttelæs. Som firma står vi for værdier som tillid og tryghed, gennemsigtighed og socialt ansvar.

Hvorfor vælge os?

Vi har erfaringen, vi ved hvad vi skal og vi løber ikke fra vores ansvar. Vi anerkender vigtigheden i at der bliver leveret til tiden og at pakker, møbler og kunst bliver håndteret forsigtigt og forsvarligt.

Send os din forespørgsel og vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flytteservice for private

Vores flytteservice indebærer flytning af alt – i det store og det små, fra det lette til det tunge. Når du bestiller os som flyttefirma til en privatflytning, får du tildelt en fast flyttemand, som følger dig gennem hele processen. Det er din sikkerhed for, at alt går som planlagt og aftalt. Vi tilbyder to kategorier af flytteservice til private:

Fuld flytning

  • ​Vi kommer med pakkemateriale
  • Vi pakker ned og skiller møbler ad
  • ​Vi flytter jeres indbo
  • ​Vi pakker ud og stiller på plads efter dine anvisninger
  • ​Vi tager pakkematerialer med igen

Flytning let

  • Lån af flyttekasser
  • I pakker selv ned
  • ​Vi kommer og flytter jeres indbo
  • ​I pakker selv ud
  • ​Vi afhenter flyttekasser

Ved begge kategorier gælder det, at alt undtagen de kasser, du eller I selv må have pakket ned, er dækket af vores forsikring. Hvis ikke andet er aftalt, afregnes der med flytteformanden efter endt flytning. Derudover tilbyder vi også flytterengøring. Læs mere om det her.

Flytteservice for erhverv

En erhvervsflytning kræver nøje planlægning og en fast struktur på arbejdet. Vores team af flyttefolk er uddannede, kompetente og kan hjælpe med alle aspekter af flytteprocessen – om der blot skal flyttes rundt på arbejdsstationer, skiftes lokaler – eller I flytter til et helt nyt firmadomicil.

Vi kan desuden hjælpe med at tømme kældre, arkiver og andet. Ved mindre flytninger arbejder vi ud fra en timepris, mens der ved større flytteopgaver gives et tilbud med en fast pris.

Brug for et tilbud på flytning?

Kan vi hjælpe dig med din næste flytning? Da er du velkommen til at kontakte os for tilbud og priser. 

Ofte vil vi kunne give et tilbud over telefonen, ellers kommer vi og ser på opgaven og udregner prisen ud fra det.​

Sådan kommer en aftale i hus

Vi sætter en ære i høj service og en så let A-B process som muligt, hvor planlægning, tillid og gennemsigtighed er nøgleordene.

Hvad siger vores kunder

Meget rare og effektive flyttefolk

De er effektive og har passet godt på vores ting, både under flytning og de uger de opbevarede vores ting.

Michael Grønlund

Vi anbefaler klart

Fra tilbudsgivningen til den afsluttede flytteforretning fungerede alt perfekt. Punktlig, professionel håndtering af alt inventar samt venlige dygtige flytte folk som tydeligt har masser erfaring.

Lars Grambo

TAK for ubesværet flytning

De arbejdede non-stop til alt var flyttet og placeret i de rigtige rum i min nye bolig. Tilmed fik jeg forinden leveret rigeligt med flyttekasser, og uden krav om, hvornår de skulle være tømt efterfølgende.

Sanne Hagedorn

Gågade flygtning

Vi flyttede den 8/10 fra Hedeparken til Magleparken i Ballerup hade bestil 4 mand de kom kl 8 uan mindelig flink og behagelige folk der arbejde nok stop til de var færdige kan varmt anbefales

Svend Laumann

Vil du se flere anmeldelser eller er du klar til at indhente et tilbud?

Kontakt os

Energivej 15

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579912

Telefon: 50 302 302

E-mail: info@farumflyt.dk 

Om firmaet

Vores team af uddannede medarbejdere arbejder professionelt, målrettet og med en forståelse af at en flytning ikke kun er A til B.

Vi arbejder med JA hatten på, er servicemindede og har omsorg og respekt for det vi flytter.