​Professionel flytterengøring tilbydes

Vi tilbyder grundig rengøring efter flytning for private og erhverv

Når en flytning er veloverstået, så ønsker man bare at komme i gang på den nye adresse – og ikke bekymre sig om den bolig eller de lokaler, man har forladt. Med professionel flytterengøring fra Farum Flyt og Montage gør vi grundigt rent efter dig.

Vi tilbyder professionelt og effektivt flytterengøring til såvel private som erhvervskunder i Ballerup, Herlev, Roskilde og i hele København til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Hvorfor vælge os?

Vi har erfaringen, vi ved hvad vi skal og vi løber ikke fra vores ansvar. Vi anerkender vigtigheden i at der bliver leveret til tiden og at pakker, møbler og kunst bliver håndteret forsigtigt og forsvarligt.

Send os din forespørgsel og vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan tilbyde at rengøre villaen, lejligheden, kælderrum, kontorlokaler og firmadomiciler. Vi kan endda tilbyde at rense taget for snavs og skidt gennem vores netværk af gode og faste samarbejdspartnere.

Hos os kan alt lade sig gøre – ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille. Vi kan også kombinere det med vores flytteservice såsom  privatflytning eller erhvervsflytning. Læs mere om det her. 

Hvad koster en flytterengøring?

Når vores flytteforretning gør rent i forbindelse med en flytning, kan rengøringen dels indgå som en del af vores afgivne tilbud, eller der kan afregnes med en fast timepris – det bestemmer du.

Vores timepris er 380 kr. inkl. moms, og vi beregner en mindstepris på fire timer. Skal der gøres rent efter kl. 18 om aftenen, beregner vi et ekstra tillæg på 25 % - skal vi gøre rent i weekender, er tillægget 30 %.

Strækker opgaven sig ud over syv og en halv sammenhængende timer, lægges der yderligere 25 % til prisen.

Når vi står for flytterengøringen hos dig, er du desuden sikret:

  • Grundig og omhyggelig rengøring
  • ​Tillid og tryghed
  • ​Gennemsigtige aftaler og priser
  • ​En samarbejdspartner, der tager socialt ansvar

Brug for et tilbud og priser?

Er du i tvivl om, hvor lang tid rengøringsopgaven hos dig vil tage? Eller ønsker du, at professionel flytterengøring skal indgå i en aftale om fx. flytning fra et erhvervslejemål? 

Da er du velkommen til at kontakte os for nærmere information om priser og tilbud.​

Sådan kommer en aftale i hus

Vi sætter en ære i høj service og en så let A-B process som muligt, hvor planlægning, tillid og gennemsigtighed er nøgleordene.

Hvad siger vores kunder

Meget rare og effektive flyttefolk

De er effektive og har passet godt på vores ting, både under flytning og de uger de opbevarede vores ting.

Michael Grønlund

Vi anbefaler klart

Fra tilbudsgivningen til den afsluttede flytteforretning fungerede alt perfekt. Punktlig, professionel håndtering af alt inventar samt venlige dygtige flytte folk som tydeligt har masser erfaring.

Lars Grambo

TAK for ubesværet flytning

De arbejdede non-stop til alt var flyttet og placeret i de rigtige rum i min nye bolig. Tilmed fik jeg forinden leveret rigeligt med flyttekasser, og uden krav om, hvornår de skulle være tømt efterfølgende.

Sanne Hagedorn

Gågade flygtning

Vi flyttede den 8/10 fra Hedeparken til Magleparken i Ballerup hade bestil 4 mand de kom kl 8 uan mindelig flink og behagelige folk der arbejde nok stop til de var færdige kan varmt anbefales

Svend Laumann

Vil du se flere anmeldelser eller er du klar til at indhente et tilbud?

Kontakt os

Energivej 15

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579912

Telefon: 50 302 302

E-mail: info@farumflyt.dk 

Om firmaet

Vores team af uddannede medarbejdere arbejder professionelt, målrettet og med en forståelse af at en flytning ikke kun er A til B.

Vi arbejder med JA hatten på, er servicemindede og har omsorg og respekt for det vi flytter.