Få hjælp til professionel erhvervsflytning

Vi har mange års erfaring med virksomhedsflytning

Har du en virksomhed, der skal flytte? Og skal du derfor bruge hjælp til erhvervsflytning? Så er du landet det rette sted. Hos Farum Flyt og Montage har vi over 14 års erfaring med virksomhedsflytning.

Vi holder til i Ballerup, men kører også gerne til Herlev, København, Roskilde og omegn alt efter behov. Skal vi også komme forbi dig?

Hvorfor vælge os?

Vi har erfaringen, vi ved hvad vi skal og vi løber ikke fra vores ansvar. Vi anerkender vigtigheden i at der bliver leveret til tiden og at pakker, møbler og kunst bliver håndteret forsigtigt og forsvarligt.

Send os din forespørgsel og vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge os til firmaflytning?

En erhvervsflytning kan hurtigt ende med at blive et meget stort og uoverskueligt projekt, hvis du ikke søger faglig ekspertise ved et flyttefirma. Vi har generelt stor erfaring med planlægning, kommunikation og udførelse. Derfor tilbyder vi en flyttekonsulent, der hjælper med både interne og eksterne flytninger i virksomheder.

En virksomhedsflytning behøver ikke nødvendigvis være ensbetydende med, at I flytter over i en anden bygning. Det kan også blot dreje sig om lokaleskift og arbejdspladser. Vi tilbyder derfor hjælp til mange forskellige former for erhvervsflytning – vi har stor forståelse for, at en flytning ikke nødvendigvis kun er fra A til B.

Vi tilbyder også andet flytteservice såsom privatflytning og flytterengøring. Læs mere om det her. 

Vores kerneværdier:

Tillid

Gennemsigtighed

Tryghed

Socialt ansvar

Vi klarer virksomhedsflytning for dig

En erhvervsflytning kræver nøje planlægning og struktur. Vi har et kompetent team af uddannede medarbejdere, der står klar til at hjælpe. Fælles for hele vores team er, at vi arbejder målrettet og professionelt.

Vi klarer både store og små opgaver. Er der behov for en mindre omrokering af arbejdspladser, klarer vi også den. Ved mindre flytteopgaver arbejder vi ud fra en timepris, som du kan se mere om under ”priser”. Drejer det sig om store flytninger, laver vi et uforpligtende tilbud med en fast pris.

Vi garanterer, at vi overholder det aftalte budget. Derfor vil tilbuddet være fast – allerede inden vi går i gang med en evt. virksomhedsflytning. Så risikerer du ikke, at budgettet skrider. Vi hjælper desuden med at tømme kældre, arkiver og meget andet, hvis der er behov for det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning

Hvis du har interesse i at få et uforpligtende tilbud på en professionel og effektiv erhvervsflytning, hører vi meget gerne fra dig. 

Du skal aldrig tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

​Handyman / montagearbejde / snedkerværksted

​Har I opgaver så som nedtagning / opsætning af whiteboards, billeder, hylder eller skal reolerne samles? - Så få besøg af en af vores flinke handyman. Vores handyman har en håndværkermæssig baggrund.

På vores værksted kan vi f.eks. bygge en sokkel til jeres brandskab eller et reolsystem. Vores snedker kan også lave jeres næste konferrencebord i solide egetræ planker, mulighederne er mange. Inspiriation kan ses hos vores møbelfirma Møbelmutter på www.møbelmutter.dk

IT-arbejde​

Vil I slippe for spildt arbejdstid for jeres medarbejdere i forbindelse med jeres flytning? Så lad os stå for at ned og udpakning af jeres computere, printere etc. Vi stiller det hele op igen på deres rigtige pladser og tilslutter alt udstyr. Nemmere kan det ikke blive.

Vi har stor erfaring med ned og udpakning samt opstilling af It. Typisk er det, en del af en total flytning hvor vi leverer hele pakken. Flyttebiler, flyttemandskab, handyman og It.

Alt på skrivebordet bliver noteret på et afkrydsningsark. Ned og udpakket og ud fra dette ark placeret samme sted igen. Med It arbejde er der altid en supervisor der tjekker at tingene står som de skal og alt er tilsluttet rigtigt.

It arbejde kan være en del af et fast tilbud eller på timepris. Timepriser kan ses her

Rengøring​

​Tit og ofte vil man bare igang med det nye kapitel når beslutningen er truffet og nøglen til det nye sted er overdraget, hvorfor så bruge energien på, at få fraflytningsadressen rengjort. Når MPONG kan klare denne opgave.

Vi kan tilbyde at rengøre huset, lejligheden, kælderen, kontoret, domicilen etc. Skal du have renset dit tag for snavs så kan vi til med klare dette via vores netværk af gode samarbejdspartnere.

Ingen rengøringsopgave er for lille eller for stor. Alt kan lade sig gøre.

En rengøring kan være en del af et fast flyttetilbud eller på en timepris.

Timepriser kan ses her

Sådan kommer en aftale i hus

Vi sætter en ære i høj service og en så let A-B process som muligt, hvor planlægning, tillid og gennemsigtighed er nøgleordene.

Hvad siger vores kunder

Meget rare og effektive flyttefolk

De er effektive og har passet godt på vores ting, både under flytning og de uger de opbevarede vores ting.

Michael Grønlund

Vi anbefaler klart

Fra tilbudsgivningen til den afsluttede flytteforretning fungerede alt perfekt. Punktlig, professionel håndtering af alt inventar samt venlige dygtige flytte folk som tydeligt har masser erfaring.

Lars Grambo

TAK for ubesværet flytning

De arbejdede non-stop til alt var flyttet og placeret i de rigtige rum i min nye bolig. Tilmed fik jeg forinden leveret rigeligt med flyttekasser, og uden krav om, hvornår de skulle være tømt efterfølgende.

Sanne Hagedorn

Gågade flygtning

Vi flyttede den 8/10 fra Hedeparken til Magleparken i Ballerup hade bestil 4 mand de kom kl 8 uan mindelig flink og behagelige folk der arbejde nok stop til de var færdige kan varmt anbefales

Svend Laumann

Vil du se flere anmeldelser eller er du klar til at indhente et tilbud?

Kontakt os

Energivej 15

2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579912

Telefon: 50 302 302

E-mail: info@farumflyt.dk 

Om firmaet

Vores team af uddannede medarbejdere arbejder professionelt, målrettet og med en forståelse af at en flytning ikke kun er A til B.

Vi arbejder med JA hatten på, er servicemindede og har omsorg og respekt for det vi flytter.